סלט שבטוח תאמצו
1. הכנות מוקדמות: מסדרים את החסה בכלי הגשה (עלים שלמים רחוצים היטב ומיובשים (ניתן גם לחתוך לרצועות), מבשלים את התירסים כ- 5 דקות במים רותחים, משרים את הנבטוטים במים רותחים כ- 5 דקות ומסננים, חותכים את הזוקיני לחצאי עיגולים קטנים וחותכים את האבוקדו לקוביות קטנות.
2. לאחר שהתירסים התקררו, מפרידים את הגרעינים ומצרפים לחסה, וכך גם מסדרים את שאר המרכיבים.
3. מערבבים את מצרכי הרוטב (שמן הזית, המלח ומיץ הליים, מוזגים על הסלט ומערבבים קלות.
4. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את החסה סלנובה. שיטת ההכנה כוללת בישול. את עלי החסה השארתי שלמים, כיוון שהם מוסיפים יופי, אך ניתן לחתוך אותם לרצועות ולהוסיף לסלט.