דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות עם פתיתים
המרק הכי טעים בחורף
  • 1 לקלף את כל הירקות ולחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 לחמם את השמן בסיר, להוסיף את הירקות החתוכים ולטגן כמה דקות.
  • 3 להוסיף את המים והתבלינים (במקום מלח וחוויאג` למרק ניתן להשתמש גם באבקת מרק עוף לפי הטעם, אך פחות מומלץ).
  • 4 לבשל במשך כ- 10 דקות, להוסיף את הפתיתים ולהמשיך לבשל עוד כ- 10 דקות על להבה נמוכה. מתקבל מרק ירקות קל וטעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 19.3% 9.3% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב