דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית ברוטב
תוספת נפלאה לאורז
  • 1 מערבבים את המים, רסק העגבניות, הפפריקה, המלח והשמן יחד.
  • 2 יוצקים לסיר ומוסיפים את השעועית הירוקה.
  • 3 מבשלים עד לריכוך השעועית (בישול על אש נמוכה) כשעה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים לצד אורז לבן וקציצות בשר.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
לשדרוג בריאותי נוסף, ניתן להוריד את שמן הקנולה ולהוסיף בסוף הבישול שתי כפות שמן זית - כך איכות השמן נשמרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 24% 13.4% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב