דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקישים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מיני קיש טבעוני עם בטטה וגבינת קשיו
קיש טבעוני טעים ומפנק
  • מכינים את הבטטות:
  • 1 מקלפים את הבטטות, חותכים לרבעים ומבשלים אותן עד לריכוך.
  • 2 ממתינים שהבטטות תתקררנה מעט וחותכים לקוביות קטנות.
  • מכינים את הבצק:
  • 1 מכניסים למיקסר את כל מרכיבי הבצק ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 משמנים תבנית שקעים עם מעט שמן.
  • 3 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים במשקל 30 גרם, משטחים לעיגול ומרדדים בעזרת מערוך, מניחים בתבנית ומהדקים בעזרת הידיים. עושים כך עד שממלאים את כל השקעים.
  • מכינים את הגבינה:
  • 1 שוטפים היטב את הקשיו המושרה.
  • 2 מכניסים את הקשיו ואת כל שאר המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת גבינה חלקה.
  • 3 טועמים ומתקנים טעמים.
  • ממלאים ואופים:
  • 1 מניחים את קוביות הבטטה על תחתיות הבצק.
  • 2 מעל הבטטות שמים מניחים כ- 2 כפות מגבינת הקשיו.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים.

הערך התזונתי לא כולל את שמרי הבירה. זמן ההכנה לא כולל את השרית אגוזי הקשיו. שיטת ההכנה כוללת גם בישול והשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 30.8% 12.8% 53.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב