דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

778 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חילבה תימני ביתי
מעדן מהמטבח התימני - וגם בריא מאוד
  • 1 משרים את החילבה במים ל- 3 שעות.
  • 2 מקציפים את החילבה המושרה במעבד מזון.
  • 3 מוסיפים את המים בהדרגה (בשלב זה החילבה מוקצפת).
  • 4 מוסיפים את שאר המצרכים, ממשיכים להקציף ומעבירים לקערה.
  • 5 מוסיפים עוד תבלינים לפי הטעם ושומרים בכלי סגור במקרר. מתקבל חילבה ביתי פשוט מושלם - רק נשאר להתענג!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

זמן ההכנה לא כולל את השרית זרעי החילבה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14% 3% 15.3% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב