מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 465 גרם למנה\יחידה
- תפוחי אדמה - 8 יחידות גדולות - סה"כ (2.58 ק"ג)
- מלח - כפית גדושה
- חמאה - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (50 גרם)
- מים - 4 כוסות גדולות - סה"כ (2 ליטר)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פירה עם חמאה
- 1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות קטנות.
- 2 ממלאים סיר מים כך שיכסו את תפוחי האדמה.
- 3 מרתיחים ומבשלים אותם עד לריכוך.
- 4 מסננים את המים, מוסיפים מלח וחמאה ומועכים בעזרת כף מיוחדת לפירה.
- 5 מערבבים ומגישים חם
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
טעים לאכול לצד אורז לבן ושניצלים מטוגנים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
6.7% |
6.8% |
79.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב