דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קוקוס טבעוניות לפסח
בדיוק מה שאתם צריכים לפסח טבעוני מושלם
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות (לא טורבו). מבשלים במיקרוגל את רסק התפוחים למשך כדקה וחצי (כ- 4 כפות בסה"כ), וממיסים את שמן הקוקוס המוצק לאחר מדידת הכמות (לתת לו להתקרר מעט).
  • 2 מערבבים את כל המצרכים הרטובים ומוסיפים את כל המצרכים היבשים.
  • 3 מערבבים בכוס את אבקת הסודה לשתייה עם מיץ הלימון (מתקבל נוזל תוסס). מוסיפים את הנוזל לקערת המצרכים, ומערבבים רק עד לאיחוד.
  • 4 מרפדים תבנית גדולה של התנור בנייר אפייה (בכדי שהנייר יישאר יותר יציב יש להרטיב את התבנית במעט מים לפני הנחת הנייר - אין צורך לשמן).
  • 5 יוצרים מהתערובת כדורים (לא לשטח) ואופים כ- 14 דקות או עד להזהבה. מתקבלות עוגיות מעט פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, במתיקות מעודנת.
  • 6 מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר. במידה ותישארנה עוגיות, מומלץ לאחסן במקרר בקופסא אטומה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית גדולה של התנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 36.4% 3.6% 52.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב