המתכון המנצח בתחרות יזכה בסכין שף גורמה ובמחבת גריל עם ציפוי פרנו קרמי. לעמוד הרשמי של התחרות.
שמות המשתתפים בתחרות ורשימת המתכונים המתחרים
אורז עם טנזיה של יפה ימין
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? את המתכון הזה היה נהוג להכין בבית הורי ז"ל בחגים, ואני משתדלת לשמר את המסורת שאימי הנחילה לי - בכל פעם שאני מכינה את המאכלים שאימי נהגה להכין הילדים מתרגשים וכל הארוחה מדברים ומזכירים את הוריי. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לאחר מות אימי. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? במיוחד בחגים ובאירועים מיוחדים. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? מאוד, כי אימי ז"ל הייתה גאה בי.
בורקס פיצה של טל אברזל
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? מתכון קל ופשוט להכנה, ממרכיבים שתמיד ניתן למצוא בבית, כולם אוהבים אותו-גם גדולים וגם קטנים, התוצאה נפלאה, וניתן לשתף את הילדים בתהליך ההכנה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? בחודש אפריל שנה שעברה. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? כל פעם שמארחת או צריכה להביא נשנוש לעבודה/לימודים. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? הכי בעולם! :)
לזניה גבינות של חן שלום
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? מתכון שאני יצרתי, קל לביצוע , זמן הכנה קצר, למנה שהיא יחסית מורכבת, מנה טעימה ועסיסית. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? אני אוהבת ללמד את המתכון הזה בסדנאות בישול איטלקי שאני מעבירה מזה כ- 6 שנים, יצרתי מתכון מוצלח, יחסית פשוט והתוצאה נהדרת. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? לעיתים די קרובות. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? אשמח לנצח אם כי זה לא כל כך משנה לי.
מאפה פילו תפוחים וצימוקים של אושי נאור
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? מתכון פשוט ומהיר הכנה בניחוח קנמון... מפנק, מחמם ומתאים במיוחד לימי החורף הקרים. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לפני כשלוש שנים. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? מדי פעם. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? אשמח מאוד לנצח!
ממתק שוקולד רוזמרי של פזית סבג
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? המתכון קל להכנה ואהוב מאד על ילדים ומבוגרים כאחד. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? את המתכון הכנתי בפעם הראשונה לפני כחודש/חודשים. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? מאז הפעם הראשונה הכנתי אותו עוד מספר פעמים כל פעם שאני רוצה לפני את בני ביתי. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? אני רוצה לנצח מאד בתחרות כדי להראות שדבר פעוט כל כך כמו ממתק שוקולד, בכלום עבודה יכול להביא את הפרס.
סופלה שוקולד של מזל סבאג
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? פעם ראשונה שניסיתי לעשות ויצא מדהים, הן בטעם והן במראה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? ניסיון ראשון בעת הפרסום. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? כבר הכנתי אותו פעמיים נוספות. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? הכי רוצה... מה זאת אומרת???
עוגת במבה של מור בקר
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? בחרתי במתכון הזה בזכות אהבתי העצומה לבמבה, שבזכותה גם נוצר המתכון. אני חושבת שזה מתכון מקורי, עם המון אפשרויות לשדרוג. מלבד זאת, ההכנה פשוטה ביותר, ולא דורשת מיומנות מיוחדת, והתוצאה טעימה ביותר. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לפני כשלוש שנים. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? כפעם בחודש. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? רוצה מאוד.
עוגת גבינה עם דובדבנים של אנה צדיאקוב
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? עוגה קלילה, מרעננת, מאוד טעימה ופשוטה בהכנה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לפני שנתיים בערך. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? הרבה. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? בסקאלה מ1 עד 10...? 10 :)
עוגת החלומות של דפנה פתיחה
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? לדעתי זו עוגה שיש בה את כל מה שאני יכולה לחלום שיהיה בעוגה. שכבות שכבות של אושר עילאי. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? בתחרות בשלני הרשת של סוגת. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? באירועים חגיגיים בלבד. ממש פעם פעמיים בשנה. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? מאחד עד עשר - 5.
עוגת מוצרט של עמליה פפו
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? עוגת המוצארט היא אחת העוגות הכי יפות ומושקעות שהכנתי עד כה. עוגת מוצארט היא עוגה די מפורסמת אך עדיין לא ראיתי עיצוב כה יפה ומיוחד כמו שאני עשיתי לה. כל אחד שראה אותה הזיל ריר רק מהמראה שלה. זוהי עוגה עשירה בטעם ועשירה במראה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? בפעם הראשונה הכנתי אותה לפני כשנה לערב שישי. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? משום שהעוגה דורשת עבודה והשקעה רבה אני מכינה אותה רק לאירועים מיוחדים, עד כה הכנתי אותה 3 פעמים, בכל פעם בעיצוב שונה. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? נורא רוצה לנצח :)
עוגת שוקולד וקרם של בתיה דורון
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? העוגה הזו היא מתכון מנצח, עוגה קלה להכנה, עם מצרכים זמינים, מתאימה מאוד לכל אירוע, לחג, לשבת, מוצלחת מאוד לימי הולדת. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? המתכון הזה נמצא אצלי כבר שנים, מבין המתכונים הישנים שלי, לא זוכרת את הפעם הראשונה שהכנתי אותו אבל כן יודעת שלא תהיה פעם אחרונה, כי כל הזמן אכין אותו. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? פעם בחודש אני מכינה את העוגה, אם זה לשבת, או לימי הולדת של בני הבית, או בחג, או אפילו לוקחת עמי לחברים או בני משפחה שחוגגגים ימי הולדת. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? מבחינתי אם אני משתתפת בתחרות, זה רק בכוונה לנצח, ואני מאוד מקווה שהמתכון שלי יזכה בתחרות.
פילו במילוי בשר טלה טחון ופירות יבשים של שרון קונפורטי
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? קליל, טעים בעל ערך תזונתי גבוה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? כמעט בכל שישי או חג. המתכון הינו פרי יצירתי שפרגנתי ל'קסליו' ליח"צ. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? לפחות אחת לשבועיים לבקשת חבריי ומשפחתי. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? עד מאד :)
פרגיות בתנור עם סילאן של רוחל'ה
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? אני מאוד אוהבת פרגיות ואני חושבת שביחד עם סילאן נוצרת כאן מנה פשוט מקסימה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? את האמת שאני לא זוכרת :) באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? אחת לחודש לארוחת שישי בערב. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? רוצה מאוד לזכות בסכין השף ובמחבת הגריל.
קובה צהובה של ברזלי אוצרה
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? בחרתי במתכון הקובה הצהובה מכיוון שהוא מייצג את השורשים של העדה העיראקית אליה משתייכים בעלי ואני. עוד בימי הצנע נהגו להכין מאכל זה שהיה זול יחסית, טעים, מזין ומשביע, ומספר מרכיבים זולים ופשוטים יוצרים מנה משובחת ומהנה. זהו המאכל האהוב על בני משפחתי והוא מציין שיום שישי היגיע ונותן את תחושת שבת המלכה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לפני שלושים שנה בשנת הנישואין הראשונה לחיי. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? הקובה עולה על שולחני - מידי שבוע - מנהג קבוע. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? במידה שכל אחד רוצה. גאווה לעדה העיראקית וכבוד לקובה כמתכון המנצח.
קיש בטטה ופלפלים קלויים של דגנית הילף כהן
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? זהו מתכון טוב וטעים והתגובות של אלו שהכינו היו מפרגנות. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לא זוכרת. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? תדירות גבוהה. במיוחד כאשר אני מתארחת וצריכה להכין כיבוד. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? לא באופן קיצוני, אבל אשמח.
קרקרים מלוחים ללא גלוטן של רות טרכטמן
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? בחרתי בקרקרים ללא גלוטן, כיוון שיש בעיה באפייה ללא גלוטן, לאפות מאפים פריכים(כמו קרקר) הקרקרים האלה יצאו פריכים וטעימים גם לחיך של מי שלא חייב לאכול ללא גלוטן. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? זה מתכון שעבר גלגולים במשך כשנתיים. באוקטובר 2011 הגעתי לניסיון המוצלח ביותר. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? לא ברור, כשהילדים מבקשים. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? מעולם לא השתתפתי בשום תחרות. יהיה נחמד מאוד לנצח.
רולדת גבינה של Rebeka Ben Haim
מדוע בחרתי במתכון ומדוע אני חושבת שהוא המתכון המנצח? עוגה טעימה להפליא ומה שטוב בה שאתה מזמיןנה אורחים בד"כ יש את כל החומרים להכנה, היא מאוד פשוטה להכנה וכולם אוהבים אותה. מתי הכנתי את המתכון בפעם הראשונה? לפני 4 שנים. באיזו תדירות אני מכינה את המתכון? פעם בשבועיים. עד כמה אני רוצה לנצח בתחרות? מאוד.
אהבתם מתכון של אחת ממשתתפות התחרות? בואו תעזרו למתכון המועדף עליכם לזכות במקום הראשון! תוכלו להירשם לאתר ולהשפיע בדירוג המתכון (דירוג הכוכבים מתחת לשם המתכון) ולעשות Like בדף המתכון עצמו! לעמוד הרשמי של התחרות.
אופן בחירת המתכון המנצח מפורט בתקנון התחרות.
בהצלחה לכולם! :)
צוות האתר.
|