דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים במעט שמן קנולה בצל קצוץ דק, שום, פטריות (סלסלה) קצוצות דק וקישואים קצוצים. מוסיפים קמח ומערבבים לסמיכות, שמים בצד.
  • 2 אפשר לתבל עם קמצוץ פלפל שחור וקמצוץ מלח גס.
  • 3 להרכבת הלזניה - בקערה גדולה מערבבים את הגבינות (ללא הגבינה הצהובה), השמנת המתוקה, מוסיפים את הפטריות עם הקישואים, הביצים, מערבבים ומתבלים עם פלפל שחור, אגוז מוסקט ומלח.
  • 4 משמנים תבנית מלבנית, שמים מעט מהבלילה ומסדרים את דפי הלזניה.
  • 5 מעל שופכים 1/2 מבלילת הגבינות, מעל מסדרים שכבה נוספת של דפי לזניה ומכסים עם יתרת הבלילה.
  • 6 מכסים ברדיד אלומיניום, מכניסים לתנור מחומם ל- 180 מעלות ל- 30 דקות.
  • 7 מוציאים מהתנור, מורידים את רדיד האלומיניום, מפזרים גבינה צהובה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, עד לקבלת מעטה זהוב יפה.
  • 8 מגישים חם, הולך מצוין עם סלט חסות מרענן!
  • 9 בתיאבון!

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חן שלום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)231100
חלבונים (גרם)14.26 6.19
פחמימות (גרם)2411
מתוכן סוכרים (גרם)2.61 1.13
שומנים (גרם)9.12 3.96
מתוכם שומן רווי (גרם)3.88 1.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)87.29 37.87
נתרן (מ"ג)276.66120.03
סיבים תזונתיים (גרם)2.29 0.99
מים (גרם)98.942.91
ויטמין A (מק"ג)27.8112.06
ויטמין B (מ"ג)2.831.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.11
ויטמין B3 (מ"ג)1.50.65
ויטמין B5 (מ"ג)0.850.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.0310.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.230.1
ויטמין C (מ"ג)4.832.09
ויטמין D (מק"ג)0.310.13
ויטמין E (מ"ג)0.520.22
ויטמין K (מק"ג)2.621.14
סידן (מ"ג)16370.72
ברזל (מ"ג)0.70.3
מגנזיום (מ"ג)19.98.63
זרחן (מ"ג)85.937.27
אבץ (מ"ג)0.570.25
אשלגן (מ"ג)242104.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.810.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.190.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.590.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.720.75
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.630.71

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 18.3% 28.6% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.