דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 437 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פירה טבעוני מושלם
פירה טבעוני בקלי קלות
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה ולבשל בסיר גדול עם הרבה מים וכפית מלח עד שהם רכים ומבושלים מספיק (לא לשפוך את מי הבישול).
  • 2 להעביר אותם למסננת, לנער מעט, לסנן מנוזלים ולהעביר לקערה גדולה.
  • 3 להוסיף את קרם הקוקוס, הפלפל השחור והמוסקט, ולמעוך בעזרת מועך תפוחי אדמה (אין לעשות שימוש בבלנדר מוט מכיוון שזה יגרום למרקם דביק ועיסתי בשל מתיחת העמילן שבתפוחי האדמה).
  • 4 לטעום ולהוסיף מלח לפי הצורך והטעם. בשלב זה, במידה והפירה יבש מדי ניתן להוסיף מעט ממי הבישול או עוד מקרם הקוקוס או שמן.
  • 5 להגיש חם כך או אם תוספות שאוהבים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט עם בצל מטוגן. ניתן לקשט גם עם בצל ירוק, עירית, אפונה, פטריות מוקפצות, ערמונים ועוד.

ציוד נדרש: מועך תפוחי אדמה.

הערך התזונתי לא כולל את מלח הבישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אפשר להחליף את חלב הקוקוס בשמנת צמחית לבישול: סויה, אורז, או שיבולת שועל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 5.8% 7.2% 79.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב