דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ פתיתים וירקות
במקום נודלס - פתיתים בצורת קונכיות!
  • 1 מבשלים את הפתיתים במים רותחים למשך כ- 5 דקות.
  • 2 מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את השום, הג`ינג`ר והפלפל הירוק החריף ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הפלפלים האדומים, הפלפל החריף, הגזר והשעועית הירוקה, וממשיכים לבשל עד לריכוך קל.
  • 5 מוסיפים את המים, רוטב הסויה, רוטב הטריאקי, שמן השומשום והאפונה, ומבשלים במשך כ- 5 דקות נוספות.
  • 6 מוסיפים את הפתיתים המבושלים והמסוננים, מערבבים וממשיכים לבשל עד שכל הטעמים מתערבבים. מתקנים תיבול במידת הצורך ומפזרים מעט שומשום מעל (לא חובה).
  • 7 מגישים חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 23.8% 12.2% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב