מצרכים למתכון
232 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מתאים לכם לארוחת הערב? (:
- 1 חותכים את רגל הפטרייה ומגרדים קצת בתוכה כדי שיהיה מקום לתערובת מילוי הגבינות.
- 2 מורחים את הגבינות ושוברים מעל את הביצה.
- 3 מורחים מעט שמן זית מסביב לפטרייה.
- 4 אופים בתנור למשך כ- 15-20 דקות בחום של 250 מעלות.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד שייק בריא שאוהבים.
ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
36.4% |
46.2% |
12.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב