דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות חלב יפניות
לחמניות חלב ממכרות
  • 1 הכנת רביכת החלב: לערבב את הקמח והחלב במחבת, לחמם על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה סמיכה ולצנן.
  • 2 ללוש את כל המצרכים במיקסר למשך כ- 10 דקות (כולל רביכת החלב ומלבד החמאה), להוסיף את החמאה בהדרגה, ללוש עוד כ- 4-5 דקות ולהתפיח את הבצק למשך כשעה וחצי.
  • 3 לגלגל מהבצק כדורים בגודל שווה, לרדד כל כדור לבצק דק, לגלגל לגליל ארוך ולהניח על תבנית עם נייר אפייה (להניח את הלחמניות שתהיינה צמודות אחת לשנייה).
  • 4 להתפיח שוב את הלחמניות למשך כ- 45 דקות.
  • 5 להבריש את הלחמניות בביצה טרופה עם מעט חלב, לפזר מעליהן מעט קמח בעזרת מסננת דקה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 17-20 דקות. מתקבלות לחמניות חלב יפניות שאתם הולכים להתמכר אליהן (באחריות!).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר + משקל מטבח דיגיטלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 15.7% 14.2% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב