דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות חלב יפניות
לחמניות חלב יפניות
לחמניות חלב יפניות
לחמניות חלב ממכרות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת רביכת החלב: לערבב את הקמח והחלב במחבת, לחמם על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה סמיכה ולצנן.
  • 2 ללוש את כל המצרכים במיקסר למשך כ- 10 דקות (כולל רביכת החלב ומלבד החמאה), להוסיף את החמאה בהדרגה, ללוש עוד כ- 4-5 דקות ולהתפיח את הבצק למשך כשעה וחצי.
  • 3 לגלגל מהבצק כדורים בגודל שווה, לרדד כל כדור לבצק דק, לגלגל לגליל ארוך ולהניח על תבנית עם נייר אפייה (להניח את הלחמניות שתהיינה צמודות אחת לשנייה).
  • 4 להתפיח שוב את הלחמניות למשך כ- 45 דקות.
  • 5 להבריש את הלחמניות בביצה טרופה עם מעט חלב, לפזר מעליהן מעט קמח בעזרת מסננת דקה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 17-20 דקות. מתקבלות לחמניות חלב יפניות שאתם הולכים להתמכר אליהן (באחריות!).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר + משקל מטבח דיגיטלי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מאיר אלאלוף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)359249
חלבונים (גרם)10.72 7.43
פחמימות (גרם)5337
מתוכן סוכרים (גרם)8.16 5.65
שומנים (גרם)11.83 8.2
מתוכם שומן רווי (גרם)6.26 4.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)91.97 63.72
נתרן (מ"ג)316.46219.25
מים (גרם)12.958.97
ויטמין A (מק"ג)27.218.85
ויטמין B (מ"ג)0.40.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.995.54
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.1
ויטמין D (מק"ג)0.350.24
ויטמין E (מ"ג)0.180.12
ויטמין K (מק"ג)0.050.04
סידן (מ"ג)55.5738.5
ברזל (מ"ג)0.30.21
מגנזיום (מ"ג)2.051.42
זרחן (מ"ג)33.6623.32
אבץ (מ"ג)0.220.15
אשלגן (מ"ג)23.6316.37
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.4

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 15.7% 14.2% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.