דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 564 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סירקניז
  • 1 לחמם את השמן בסיר.
  • 2 לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.
  • 3 לכתוש את השום ולהוסיף.
  • 4 לטגן תוך כדי ערבוב עוד חמש דקות.
  • 5 להוסיף את גרגירי החומוס המבושלים ולערבב.
  • 6 להוסיף את האורז, המלח, הפלפל והמים עד שיכסו את האורז כולו (אם צריך עוד מים להוסיף - המים צריכים לכסות את האורז בס"מ).
  • 7 לבשל על אש קטנה עד שהאורז מבושל.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף חתיכות בשר. במקור מטגנים את השום בשמן בנפרד ומוסיפים אותו לאורז המוכן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 10.3% 11.8% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב