דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 264 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל והאם זו תוספת או מנה ראשונה/עיקרית)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה מלוחה
כנאפה כזאת עדיין לא אכלתם (:
  • 1 מערבבים ביד את אטריות הקדאיף עם החמאה המומסת (מומלץ תוך כדי זה להפריד מעט את השערות זו מזו). משטחים כחצי מהכמות במחבת רחבה (מומלץ בקוטר 24-26 ס"מ, ניתן לראות בתמונה) ומהדקים לבסיס.
  • 2 מערבבים את הגבינות בקערה עם המלח, הפלפל השחור והזעתר (אופציונלי). מניחים מעל בסיס הקדאיף ומשטחים בעדינות. מניחים מעל את יתר אטריות הקדאיף ומפזרים כך שכל המחבת תהיה מכוסה. מהדקים ומטגנים על אש בינונית.
  • 3 דוחפים בעדינות מרית מתחת לכנאפה כדי לראות אם היא הזהיבה בתחתית. כאשר היא מזהיבה (לוקח כ- 7-10 דקות, תלוי בחום) הופכים בעזרת צלחת ומחליקים בחזרה למחבת כדי לטגן את הצד השני. מטגנים עוד מס` דקות עד להזהבה של הצד השני ומסירים מהאש.
  • 4 מערבבים היטב את כל מצרכי מטבל היוגורט. חותכים את הכנאפה למשולשים ומגישים חם עם המטבל. מתקבלת כנאפה מלוחה מושלמת שאתם חייבים לנסות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת, מרית וצלחת הגדולה מעט מהמחבת לצורך הפיכת המאפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 34.1% 21.9% 42.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב