דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפנקייקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פנקייק לוטוס ובננה מקורמלת טבעוני
קינוח טבעוני מפנק וטעים!
  • 1 הכנת הבלילה: מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה, מוסיפים את כל המרכיבים הרטובים (ראו הערה בנוגע לחלב הסויה ולכמות הסוכר) ומערבבים היטב עד לבלילה חלקה שכמעט אין בה גושים. בשלב זה ניתן להוסיף תוספות לבלילה (שוקולד צ`יפס או שברי עוגיות לוטוס). מניחים את הבלילה בצד למשך כ- 5 דקות (חשוב כדי שאבקת האפייה תעניק את האפקט של הרכות והתפיחה).
  • 2 הכנת הבננות המקורמלות: פורסים את הבננות לפרוסות ומחממים שמן הקוקוס במחבת. מטגנים את הבננות בשמן ומוזגים את סירופ המייפל. צורבים את הבננות כ- 2 דקות על אש נמוכה, הופכים בעדינות וצורבים כדקה-שתיים נוספות.
  • 3 מחממים מעט שמן במחבת על אש נמוכה/בינונית, מטגנים את הצד הראשון של הפנקייק עד שיש ביעבועים בצד העליון, הופכים לצד השני, מטגנים כ- 2 דקות נוספות ומוציאים לצלחת הגשה. כך מכינים את כל הפנקייקים.
  • 4 מוזגים את ממרח הלוטוס המומס על ערימת הפנקייקים, מוסיפים את הבננות המקורמלות ומתענגים על פנקייק טבעוני מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם השתמשתם בחלב סויה ממותק - תפחיתו או תדלגו על הסוכר. ניתן לקשט גם בקוקוס טחון.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות לבלילה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 19.8% 8.1% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב