דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נודלס סלמון וטריאקי קל להכנה
אין כמו לשלב סלמון בנודלס
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  • 2 מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
  • 3 בווק מטגנים עם מעט שמן את קוביות הסלמון על אש גבוהה וכשהן עשויות מוסיפים את כל הרוטב. מוסיפים את הנודלס ומערבבים היטב, וגם 2 מצקות ממי הבישול שלהן.
  • 4 מסירים מהאש, מוסיפים את העירית הקצוצה ומערבבים.
  • 5 מסדרים בצלחת ומעטרים בשומשום שחור וכמה טיפות של שמן שומשום ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש באיזה נודלס או פסטה שאוהבים (אני השתמשתי בכוסמין מלא).

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את סוכר הדקלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 17.9% 28.9% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב