דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס קראמבל תפוחים טבעוני
מומלץ לזלף מעל מעט סירופ מייפל טבעי
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי התחתית/הקראמבל יחד בקערה בינונית/גדולה עד לקבלת מרקם גבישי אך לא מתפרק. לשטח את התערובת בתבנית מאפינס ולהשאיר מעט מהתערובת לפיזור מעל המילוי לאחר מכן.
  • 2 להניח את התחתית במקרר/במקפיא למשך כחצי שעה (אפשר קצת פחות). בינתיים, לערבב היטב את כל מרכיבי המילוי בקערה גדולה.
  • 3 להוציא את התבנית מהקירור ולהוסיף מעל את המילוי - יוצא כ- 2 כפות מילוי פר מאפינס (ייתכן 3 כפות- תלוי בגודל הכף).
  • 4 לפורר מעל את שארית הקראמבל על כל מאפינס. להכניס את המאפינס אל התנור למשך כחצי שעה בחום של 170 מעלות.
  • 5 להוציא את המאפינס מהתנור, להמתין כמה דקות שיתקררו מעט ולהגיש. המלצה חמה חמה - להגיש חם לצד גלידת וניל!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מאפינס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 20.1% 4.5% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב