דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם ברולה פיסטוק עם פירות יער
קינוח שהוא וואו
  • 1 בסיר קטן/בקלחת להרתיח את השמנת המתוקה, מחית הוניל, מחית הפיסטוק וחצי מכמות הסוכר. בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם שארית הסוכר.
  • 2 ברגע שהשמנת רתחה, נמזוג אותה באיטיות לקערת החלמונים תוך כדי ערבוב מתמיד (חשוב).
  • 3 לסנן את הכל למד ליטר (לא לוותר על השלב הזה!), למזוג לתוך כלי הגשה ייעודיים לחימום והמתאימים לקרם ברולה ולפזר את תערובת פירות היער.
  • 4 בתבנית האפייה שעליה כלי ההגשה מונחים למזוג מים עד 1/3 מגובה כלי ההגשה, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 130 מעלו (לא טורבו - חום תחתון עליון). לאחר כ- 45 דקות (ממש משתנה מתנור לתנור) יש לבדוק את קרם הברולה - הוא צריך להיות יציב אבל לא מאוד. כלומר, אם אתם מזיזים את כלי ההגשה הקרם אמור טיפה לזוז באמצע. אל דאגה זה יתייצב במקרר עוד... להכניס לקירור של כמה שעות להתייצבות (אפשר גם למשך לילה).
  • 5 להגשה: לפזר סוכר חום/לבן מעל כל קרם ברולה, להזיז את כלי ההגשה כדי ליצור שכבה אחידה של סוכר, ואת כל עודפי הסוכר להוציא מהכלי. למה? כדי שכל הסוכר יישרף בצורה אחידה. אתם רוצים ליצור קרמל עדין - שלא יישארו גבישי סוכר. לקרמל בעזרת ברנר ולהגיש מיד קרם ברולה פיסטוק מפנק שאתם חייבים לנסות!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רוצים להכין קרם ברולה וניל קלאסי? וותרו פשוט על מחית הפיסטוק ופירות היער.

ציוד נדרש: קנקן מד ליטר, קעריות קרם ברולה, ברנר.

שיטת ההכנה כוללת גם קירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 45% 7.4% 47.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב