דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (כ- 10 טורטיות עדשים סה"כ)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורטיות עדשים אדומות וקוואקר
לא האמנתם שאפשר להכין טורטיה מעדשים, הא?
  • 1 משרים את העדשים האדומות למשך כשעה, שוטפים ומסננים.
  • 2 מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 3 מחממים מחבת נון-סטיק ויוצקים מהבלילה בעזרת מצקת שכבה דקה עד בינונית.
  • 4 מטגנים על אש נמוכה עד שהצד התחתון משחים ונפרד מהמחבת, הופכים לצד השני ומטגנים גם כן עד השחמה.
  • 5 מעבירים את הטורטייה לצלחת וממשיכים כך עם שאר הבלילה. מתקבלות טורטיות עדשים אדומות ושיבולת שועל קלות להכנה, טעימות ומזינות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר איכותי.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים האדומות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.6% 4.4% 19.7% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב