דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 532 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק עדשים כתומות וגרגירי חומוס
מרק חורפי ומנחם במיוחד
  • 1 מטגנים את הבצל והסלרי בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הגזר והקישוא, ומטגנים ממש עד לריכוך.
  • 2 מוסיפים את גרגירי החומוס (בשימורים הם מבושלים ומוכנים לאכילה) והעדשים, מערבבים מעט ומוסיפים את כל התבלינים.
  • 3 תוך כדי ערבוב מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית למשך כ- 20 דקות. כאשר מכבים את האש מוסיפים את העלים הקצוצים של הסלרי.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אל תחשבו פעמיים - קומו מהספה ותכינו לכם מרק שימלא את בבית בריח של חורף!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.6% 14.2% 17% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב