דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריזוטו פתיתים פרווה
ריזוטו פתיתים שאתם חייבים להכין
  • 1 מטגנים בשמן במחבת רחבה את הבצל והסלרי על אש נמוכה במכסה סגור למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מוסיפים את השום, עשבי התיבול והפתיתים לעוד טיגון קצר, ומוסיפים גם את התבלינים.
  • 3 מוסיפים מים שיכסו את הפתיתים ב- 2 ס"מ, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הלימון הכבוש והסילאן, ומנמיכים לבישול על אש נמוכה למשך כ- 15-20 דקות עד שהמים נטמעים בפתיתים.
  • 4 לאחר שהמים נטמעו מוסיפים כוס מים נוספת וממשיכים בערבוב עד לקבלת מרקם משחתי כמו של ריזוטו. ריזוטו פתיתים פרווה מושלם כזה מומלץ לאכול מיד בתום ההכנה ולא לשמור במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 5.4% 12.1% 78%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב