דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 343 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`אנה דאל - תבשיל חומוס הודי
תבשיל מהודו באהבה
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) במים רותחים עד לריכוך. במקביל, בסיר אחר, מרתיחים את גרגירי החומוס עד לריכוך (לאחר שהושרו קודם לכן במים למשך 24 שעות ונשטפו היטב).
  • 2 חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לקוביות קטנות, מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את החומוס המבושל.
  • 3 מוסיפים לקערה את הבצל, הפלפל החריף, הכוסברה, התבלינים והתמרינדי.
  • 4 מתבלים מעל בלימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומערבבים הכל יחד (לא יותר מדי כדי שלא ייצא עיסתי). ניתן להגיש קר או חם, מומלץ לקשט בביסלי הודי.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 4.2% 15% 67.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב