דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס הולנדי בתיבול מיוחד
צ`יפס כמו בהולנד
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. מכל חצי תפוח אדמה יוצרים רבע וכל רבע חוצים לעוד 2 חלקים.
  • 2 מבשלים את תפוחי האדמה במים במשך 5 דקות בדיוק, מעבירים אותם לנייר סופג עד לקירור מלא וספיגה מלאה של המים. בינתיים, מחממים שמן עמוק לטיגון בסיר עמוק (ראו הערה בנוגע לשמן).
  • 3 מטגנים את תפוחי האדמה בשמן העמוק והחם, כל פעם 2-3 תפוחי אדמה, ומעבירים למסננת ולא לנייר סופג על מנת לשמור על המרקם ה"קריספי" של הצ`יפס.
  • 4 כשכל הצ`יפס מטוגן מפזרים מעל את תערובת התבלינים ומקפיצים (לא מערבבים עם היידיים). מגישים עם קטשופ ומיונז ומתענגים על צ`יפס הולנדי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הקטשופ והמיונז להגשה. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 28.5% 6.9% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב