דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (8 יחידות גדולות או 16 קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות גבינה ופטל אישיות מופחתות שומן
קינוח אישי מושלם
  • 1 בקערה טורפים היטב את הגבינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את החלבון, תמצית הוניל והסוכר, ומערבבים היטב.
  • 2 בקערה קטנה טורפים את החלב עם הקורנפלור עד לקבלת תערובת חלקה, ומוסיפים אותה לתערובת הגבינות. מערבבים היטב ויוצקים לכלים אישיים עד לחצי מגובה הכלי.
  • 3 מועכים את הפטל באמצעות מזלג למחית ומעל כל כלי אישי יוצקים כפית מהתערובת. באמצעות סכין או קיסם יוצרים דוגמת שיש עם הפטל על הגבינה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות (בתחתית התנור יש להניח תבנית עם מים רותחים) למשך כ- 30-40 דקות או עד שהעוגות מכפילות את נפחן ויציבות, אך רוטטות מעט במרכז.
  • 5 מכבים את התנור ומשאירים את הדלת פתוחה מעט עד שהן מצטננות ונפחן יורד. לשמור את העוגות במקרר לילה לפני האכילה כדי שהטעם ישתבח.
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לעוגות גבינה המתכון נחשב דל שומן, אך יש לא מעט סוכר ולכן לא דיאטטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 8.7% 27.1% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב