דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דגים בציפוי קראסט חלומי
אתם הולכים לאמץ את מנת הדג הזו
  • 1 כשמדובר בדגים תמיד עדיף להשתמש בדגים טריים, אך אם כבר קניתם דגים מהמקפיא בסופר, תשטפו אותם היטב והשרו אותם במעט מים עם מלח ורק אז תתחילו לעשות שימוש.
  • 2 מניחים את הדגים בתבנית על גבי נייר אפייה.
  • 3 קוצצים יחד את כל מרכיבי הציפוי במעבד מזון או כל קוצץ אחר שקיים בבית, מערבבים היטב ומורחים בנדיבות מעל הדגים.
  • 4 מפזרים מעל הציפוי את פירורי הלחם והמלח, מטפטפים מסביב ומעל לדג את המים, מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 5 תיהנו ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד לימון כמובן.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 30.3% 52.6% 14.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב