דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בנופי פאי ביתי מושלם
בנופי פאי: קינוח מושלם שחובה לנסות
  • 1 טוחנים במעבד מזון את הפתיבר והלוטוס לפירורים. מעבירים לתבנית פאי בקוטר 28 ס"מ, מוסיפים את החמאה המומסת, סירופ המייפל והמלח, ומערבבים היטב עד שהכל מתאחד. מהדקים עם הידיים לתבנית באופן אחיד כולל לדפנות.
  • 2 מחממים את ריבת החלב (בלי המכסה או בכלי אחר) כדקה במיקרוגל כדי שתהיה מעט נוזלית יותר, ומורחים באופן שווה על תחתית הפאי. פורסים את הבננות לעיגולים דקים ומסדרים מעל.
  • 3 מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר עד שהיא הופכת לקצפת, ומסדרים איך שרוצים מעל הבננות. עם סכין או קולפן מגרדים קצת מהשוקולד המריר על הקצפת.
  • 4 מכניסים את העוגה לכ- 3 שעות לפחות להתייצבות במקרר, מוציאים מהמקרר וזוללים ישר בנופי פאי מפנק בהחלט. באמת שזה פשוט מפחיד כמה שזה טעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ.

מאוד מטריד כמה קל להכין את הקינוח המטורף הזה, אפילו אפייה הוא לא צריך, רק 10 דקות עבודה ומנוחה של כמה שעות במקרר להתייצבות. יוצאת עוגה וואווווו. שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה וקירור. זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 33.2% 6.1% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב