מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט מרוקאי שתמיד כיף להתענג עליו בשבת
- 1 לקלף את החצילים ולחתוך לקוביות בגודל בינוני של 2x2 ס"מ, לפזר מעל את המלח (ראו מידע נוסף), לערבב ולהניח בצד למשך כשעתיים לפחות.
- 2 לשטוף את החצילים, לסחוט מהמים ולטגן בשמן עמוק. לערבב ולאחר שהחצילים הזהיבו להוסיף את השום ופרוסות הלימון.
- 3 לתבל במלח, כמון , אריסה אדומה ומיץ לימון, לערבב היטב ולבשל כ- 4 דקות. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, לערבב ולכבות את האש.
- 4 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להחליף את האריסה האדומה בכף פפריקה מתוקה.
הערך התזונתי לא כולל את 3 כפות המלח להמלחת החצילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השהיית החצילים בצד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.5% |
64.8% |
3.7% |
25% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב