דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 783 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק חרירה מרוקאי פרווה
מרק חרירה מרוקאי טעים ללא בשר
  • 1 לחתוך לקוביות קטנות או לגרד את כל הירקות למרק, לטגן אותם מעט בשמן ולבשל אותם בסיר עם המים הרותחים. לאחר כ- 10 דקות להוסיף את העדשים החומות ואת גרגירי החומוס.
  • 2 לתבל בכל מרכיבי התיבול, לערבב מדי פעם, לתת להכל לבעבע ולהעביר לאש נמוכה. להוסיף את האטריות הדקות למרק ולבשל כשעה על אש נמוכה. 10 דקות לפני סיום הבישול לערבב לתוך הסיר את הפטרוזיליה הקצוצה והעגבניות החתוכות לקוביות.
  • 3 להגיש חם מרק חרירה מרוקאי מושלם לצד פלח לימון.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף בשר למרק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.5% 4.3% 18% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב