דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • פלפל ירוק חריף - 10 יחידות בינוניות - סה"כ (280 גרם)
    השתמשתי בפלפל מסוג חלפיניו
  • כוסברה - צרור (92 גרם)
  • שום - 7 שיניים
    שלמות ומקולפות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח -  כפיות שטוחות
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אריסה ירוקה חריפה
ככה מכינים אריסה ירוקה מושלמת
  • 1 טוחנים את כל מרכיבי האריסה במעבד מזון עד לקבלת המרקם הרצוי למשך כ- 6 דקות.
  • 2 המרקם דומה לסחוג, רק טיפה יותר נוזלי. בהתחלה הצבע יהיה ירוק בהיר ואחרי מנוחה של שעתיים תתקבל אריסה ביתית עם צבע ירוק חזק. ניתן לשמור במקרר בצנצנת סגורה עד שבוע וחצי.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 46.7% 8.8% 38.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב