מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה
- בס - 4 גדלים ממוצעים - חלקים אכילים - סה"כ (1.6 ק"ג)
- חמאה - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (50 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- שום - כף
- שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
- בזיליקום - צרור (130 גרם)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
דניס אפוי בתנור
- 1 מערבבים את השמן, החמאה המומסת, הבזיליקום (חבילה), המלח, השום הפרוס ומיץ הלימון הסחוט יחד.
- 2 מורחים את התערובת בתוך הדגים (דניס) ועל העור שלהם.
- 3 עוטפים בנייר כסף כל דג בנפרד ואופים בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.
- 4 יוצא מעדן - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
יש להשתמש בדג דניס. גודל הדג אינו קבוע ועלול להשתנות מדג לדג וכך גם הערך התזונתי עלול להשתנות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
26.4% |
71.3% |
1.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב