דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כדורי הפלאפל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלאפל ביתי קל להכנה
בא לכם להכין פלאפל טעים?
  • 1 משרים את גרגירי החומוס במים ל- 12 שעות לפחות.
  • 2 במעבד מזון טוחנים בפולסים את השום והבצל, מוסיפים את גרגירי החומוס המסוננים ומבצעים טחינה לכדי מסה אחידה.
  • 3 מוסיפים את התיבול ואבקת הסודה לשתייה, וטוחנים שוב.
  • 4 מוסיפים למסה את המים ומערבבים עם היד היטב לאיחוד העיסה.
  • 5 יוצרים מהתערובת כדורי פלאפל ומטגנים בשמן שרתח מראש עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

הערך התזונתי לא כולל את הפיתה ושאר התוספות. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורי הפלאפל לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית גרגירי החומוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 21.3% 15.3% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב