מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
גם קונדיטורים יודעים להכין פסטה מושלמת
- 1 להכין את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן.
- 2 במחבת לחמם את שמן הזית ולהוסיף את עגבניות השרי. לתת להן להתרכך במשך כ- 8 דקות על אש בינונית.
- 3 להוסיף את השום ולערבב במשך כדקה. להוסיף את רסק העגבניות, כוס ממי הבישול של הפסטה והעגבניות המרוסקות, ולערבב.
- 4 להביא את הרוטב לרתיחה, להנמיך את האש ולהוסיף את התבלינים לפי הטעם. לערבב, להוסיף את גבינת השמנת ולערבב שוב. לתת לרוטב להתבשל במשך כמה דקות, לטעום ולתקן טעמים.
- 5 למזוג מהרוטב על הפסטה המבושלת ולערבב היטב. מתקבלת פסטה רוזה מושלמת עם גבינת שמנת שאתם חייבים לנסות!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
5.4% |
16% |
77.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב