דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 425 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ אטריות אורז עם טופו פיקנטי
במילה אחת: וואו!
  • 1 לערבב את הטופו עם רוטב הסויה והשמן, ולאפות בתנור כ- 10-15 דקות במצב גריל על 180 מעלות.
  • 2 במחבת רחבה לטגן את הבצל סגול והגמבה צהובה תוך כדי ערבוב. להוסיף את השום והפלפל החריף, ולאחר צריבה קלה להוסיף את הכרוב והפטריות. לערבב היטב עד שמצטמצם.
  • 3 לערבב את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  • 4 להוסיף את אטריות האורז והטופו למחבת, למזוג מעל את הרוטב, לערבב היטב עד להטמעה של הרוטב ולהגיש חם ישר מהמחבת (מומלץ לאכול מיד).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 10% 13.9% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב