מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם מעורר תיאבון וגם טעים
- 1 לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל אותם על קליפתם בסיר עם מים ומלח בישול חלקי (שיהיו רכים אך לא מדי, שניתן יהיה למעוך אותם). לסנן ולהניח בצד לייבוש ולהתקררות.
- 2 בינתיים, לשקשק את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ולשמור בצד. בנוסף, לחמם מראש את התנור לחום של 220 מעלות.
- 3 למעוך את תפוחי האדמה בתבנית משומנת או עם נייר אפייה (לא לרסק ממש), למזוג מעל את הרוטב ולערבב עם הידיים כך שכל תפוחי האדמה יהיו מתובלים.
- 4 לאפות בתנור שחומם מראש למשך 30-40 דקות או עד שמוכן (ניתן לקראת הסוף לאפות על טורבו, רק זהירות שלא לשרוף).
- 5 לערבב את שמן הזית עם השום הכתוש והפטרוזיליה, להבריש את תפוחי האדמה בתבנית ולפזר מעל גם עוד מעט מלח גס לפי הטעם.
- 6 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
20.1% |
7.9% |
64.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב