דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

475 גרם לכל המתכון (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ערוגות ברוטב חרדל, מיונז ודבש
סלט קל וטעים לארוחת הערב
  • 1 להניח את כל הירקות בקערה.
  • 2 לשקשק היטב בצנצנת קטנה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  • 3 לפני ההגשה למזוג את הרוטב מעל הירקות בקערה ולערבב היטב עם הידיים.
  • 4 לפזר מעל את הקרוטונים ואגוזי הקשיו הקלויים, ולזלף מהרוטב הבלסמי לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים ושאר המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 43.3% 9% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.84 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב