דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ומתובלות
תפוחי האדמה הכי טעימים שיש
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה עד "כמעט ריכוך".
  • 2 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות (אפשר עם הקליפה ואפשר בלי - לפי העדפה). הקליפה נהיית קראנצ`ית בטיגון אז ממליצה להשאיר אותה.
  • 3 מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בשמן עמוק עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן הנספגת בטיגון) ומוציאים לנייר סופג.
  • 4 בקערית נפרדת מערבבים יחד את הפטרוזיליה, מחצית מכמות גרידת הלימון, המלח, הפלפל ושמן הזית.
  • 5 מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה ללא הנייר הסופג ומוזגים מעליהן את תערובת התיבול. מערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות ומפזרים מעל את המחצית השנייה של גרידת הלימון.
  • 6 מגישים חם קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ומטריפות במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בתפוחי האדמה במהלך הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן המתאימה לטיגון בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 37.5% 5.4% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב