דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה בטוסטר
כנאפה פטנט להכנה בטוסטר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 בקערה להניח את אטריות הקדאיף ולגזור בעזרת מספריים או סכין לאורך של כ- 5 ס"מ. למזוג מעל את החמאה המומסת ולהפריד עם הידיים כך שכל האטריות תצופנה בחמאה.
  • 2 להניח נייר אפייה בטוסטר ולעצב מלבן בגודל הרצוי ממחצית מכמות הקדאיף.
  • 3 לפזר על כל שטח הכנאפה את גבינת הריקוטה והמוצרלה, להניח מעל את שארית אטריות הקדאיף ולסגור את הטוסטר עד להזהבת הכנאפה.
  • 4 להרתיח את המים עם הסוכר ולמזוג את סירופ הסוכר מעל כל שטח הכנאפה.
  • 5 לפזר מעל את הפיסטוקים הקצוצים, חתוך לרצועות בעזרת גלגלת פיצה ולהגיש כנאפה בטוסטר שלא ישאיר אף אחד אדיש אליו.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: טוסטר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 18.2% 11% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב