דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה אישי עם תפו"א וסלמון בתנור
  • 1 מבשלים או מכינים במיקרו 2 תפוחי אדמה, חותכים לריבועים של כ- 1.5 * 1.5 ס"מ ומצננים מעט.
  • 2 בקערה מערבבים את תפוחי האדמה עם 1 כף שמנת חמוצה, מעט מלח גס ופלפל טחון ו- 1/2 כפית פפריקה מתוקה (אם אין ניתן להשתמש בחצי כפית פפריקה טחונה).
  • 3 פורסים פילה סלמון לפרוסות של של כ- 1.5 * 1.5 ס"מ ללא עור ומוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה ומערבבים יחדיו בעדינות.
  • 4 לוקחים תבניות אישיות או תבנית אחת ומסדרים את תפוחי האדמה עם הסלמון על התבנית.
  • 5 מעל הוספתי קצת גבינה צהובה ופרוסת בצל.
  • 6 מכסים בנייר כסף, מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 15.7% 29.7% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב