דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ברוסקטה סלט עגבניות שרי
מנת פתיחה טעימה וקלה להכנה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 לחתוך את הבאגט (או הלחם הכפרי) לכ- 7 פרוסות, להניח על תבנית התנור עם נייר אפייה, למרוח בשמן הזית ולפזר את המלח ולאפות בתנור החם למשך כ- 7 דקות עד שהופך לצבע של צנים.
  • 3 לערבב בקערה את כל מרכיבי סלט עגבניות השרי ולהניח על כל ברוסקטה.
  • 4 לזלף מעל הברוסקטות את תערובת הטחינה והדבש (לא לדלג על שלב זה!).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 14.4% 12.7% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב