דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה וקציצות בסיר אחד
ארוחת צהריים קלה ומהירה לכל המשפחה
  • 1 מערבבים את הבשר הטחון יחד עם הבצל, תפוח האדמה והכוסברה, מכינים מהתערובת קציצות קטנות ומטגנים בסיר סוטאז` רחב עם מעט שמן זית.
  • 2 מוסיפים לקציצות המטוגנות את שימורי העגבניות, השום הכתוש, התבלינים וכחצי ליטר של מים.
  • 3 לאחר שהקציצות והרוטב רתחו מעט מכניסים לסיר את הפסטה (ללא בישול מוקדם) ועלי הבזיליקום, מוסיפים מים במידת הצורך ומבשלים כ- 25 דקות על אש בינונית.
  • 4 כאשר הפסטה מתרככת - התבשיל שלנו מוכן. שימו לב אם יש צורך להוסיף מים במהלך הבישול - זה חשוב. תיהנו ממנת פסטה וקציצות בסיר אחד בקלי קלות ובמהירות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 10.2% 29.1% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב