דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית ירוקה טרייה מוקפצת
השעועית הירוקה המוקפצת כמו במסעדות
  • 1 חותכים את הקצוות של השעועית הטרייה ומכניסים לסיר עם מים רותחים למשך כ- 7 דקות.
  • 2 מסננים מהמים, מעבירים לקערה עם מי קרח (על מנת לעצור את הבישול ולשמר את הצבע הירוק של השעועית), מייבשים מעט עם מגבת ומעבירים למחבת/ווק עם שמן הזית.
  • 3 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והשום, וצורבים כ- 3-4 דקות (זהירות לא לשרוף את השום).
  • 4 מעבירים את השעועית המוקפצת אל צלחת הגשה, מפזרים מעל את גרידת הלימון וגם סוחטים את הלימון הטרי. זהו - יש לכם שעועית ירוקה טרייה מוקפצת שתקפיץ לכם את הארוחה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת/ווק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמה שזה קל ופשוט - ככה זה טעים!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 22.3% 12% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב