דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 411 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ירוקים ואפויים
סלט עשיר בטעמים
  • 1 לחתוך את תפוחי האדמה והבטטות לקוביות קטנות, להניח על מגש מרופד בנייר אפייה, לזלף את שמן הזית, להוסיף את המלח והפלפל השחור, לערבב ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהכל שחום, רך וקריספי (לבדוק כל כמה דקות שלא נשרף). להוציא לצינון.
  • 2 לחלוט את הברוקולי הטרי בסיר קטן עם מים ולהרתיח עד שהוא רך. לצנן לגמרי ולחתוך לפרחים.
  • 3 בקערה גדולה לערבב את שאר מרכיבי הסלט, להוסיף את כל מרכיבי התיבול ולבסוף את הירקות האפויים, הברוקולי והשקדים. לערבב בעדינות ולהגיש!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 22.5% 9.9% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב