מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (לחמניות קטנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
רכות ומושלמות לסנדוויצ`ים שונים
- 1 מנפים את הקמח לקערה, יוצרים גומה, מוסיפים אליה חצי מכמות המים ואת השמרים, ומערבבים. לאחר כ- 2 דקות שהשמרים תססו במים - מוסיפים את הסוכר, הביצה ושארית המים, מערבבים ומוסיפים את השמן והמלח.
- 2 לשים את הבצק עד לקבלת עיסה אחידה ויוצרים עיגול כמו בסרטון (מומלץ להיעזר בשמן שהבצק לא יידבק). מעבירים את עיגול הבצק לקערה להתפחה (לכשעה או עד להכפלת הנפח). ניתן להתפיח לילה במקרר - זה מה שאני עשיתי.
- 3 מחלקים את הבצק ויוצרים איזה צורה שרוצים (צמה/לחמניית המבורגר/לחמניית נקניק). לאחר הצורה ניתן להקפיא ואז להוציא ביום הרצוי ולהתפיח בפעם השנייה (ולמרוח ביצה ושומשום). אם לא הקפאנו - לעשות צורה ולהתפיח פעם נוספת (פשוט להניח בצד עד שתופח - אני לא מכסה).
- 4 למרוח את הביצים הטרופות על הלחמניות, לפזר את השומשום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 30-40 דקות או עד להשחמה (אל תפחדו שהלחמניות מתחברות - זה יוצא יותר טעים! אל תשכחו להשגיח תוך כדי האפייה).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
15.3% |
13.8% |
69.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב