דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פרוסות מכל רולדת תמרים (תלוי בעובי הפרוסות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדת תמרים, אגוזים וחמאת בוטנים
חטיף אנרגיה שתמיד כיף שיש בבית
  • 1 במחבת על הגז לקלות את השומשום עד שמתקבל גוון זהוב (לערבב כל הזמן כדי שלא יישרף).
  • 2 להניח בקערה את התמרים (אני משתמשת בשל "קליית גת" - הם מרוסקים, טחונים ובלי העוקצנים שיש באחרים). מוסיפים את כל האגוזים השלמים וחמאת הבוטנים, ומערבבים היטב הכל יחד לאיחוד.
  • 3 לחלק את המסה לשני חלקים. על נייר אפייה ליצור מעין "נקניק" ארוך ולגלגל אותו בשומשום שקלינו. לחזור על הפעולה עם החצי השני של הכמות שנותרה.
  • 4 לעטוף את הגלילים בניילון נצמד ולהכניס למקפיא למשך כשעה או עד להתייצבות. ממליצה לחתוך כל פעם כמה חתיכות ולהחזיר חזרה למקפיא עד השימוש הבא.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 27.8% 9.7% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב