דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גלידה וניל עוגיות
אין כמו וניל עוגיות
  • 1 מפרידים את הביצים.
  • 2 מקציפים את החלבונים, מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצף יציב.
  • 3 מוסיפים את החלמונים, ומעבירים לקערה.
  • 4 מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.
  • 5 מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים תמצית וניל.
  • 6 בקערה נפרדת, מרסקים את עוגיות האוראו, ומאחדים עם תערובת הגלידה.
  • 7 אם רוצים לחתוך כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות ושומרים בהקפאה, לפחות ל- 7-8 שעות.
  • 8 אם רוצים לאכול כגלידה רגילה, ניתן להעביר לכל כלי שרוצים, ולהקפיא לכ- 4 שעות בלבד.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר ו- 2 תבניות מאורכות.

לעוגת גלידה וניל עוגיות פרווה - להשתמש בקצפת צמחית ובעוגיות פרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.1% 6.5% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב