דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (5-6 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז חמוץ מתוק
  • 1 לשטוף את האורז ולטגן אותו בשמן עם הבצל והגזר למשך כדקה.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים והמים, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולכסות את הסיר.
  • 3 אני ממליצה: בהגשה לקחת קערה עגולה שתיכנס בה כמות האורז, לפזר בקערה קצת גרגירים של רימון ועלי כוסברה, ועליהם את כל האורז, לתת לחיצה קטנה על האורז כדי שיידבק הקישוט ואז להפוך בעדינות הכל על צלחת. את הצלחת הצמידו לקערה ואז תהפכו, והקישוט ששמתם בתחתית יופיע מלמעלה בצורה יפה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 8.7% 25.8% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב