דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

926 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת אתרוגים
ריבה מיוחדת וטעימה
  • 1 לחצות את האתרוגים, להשרות בקערה עם מים ולשמור במקרר. במשך שלושה ימים להחליף את המים פעמיים ביום. ביום הרביעי, לקחת את האתרוגים, לקלף את הקליפה ולחתוך לקוביות.
  • 2 להכניס את האתרוגים לסיר מתאים, לכסות במים ולהביא לרתיחה. לסנן את המים ולחזור על הפעולה 3 פעמים. בפעם הרביעית להחזיר לסיר, לכסות במים ולהרתיח.
  • 3 כשרותח להנמיך את האש, להוסיף מעל את הסוכר, לערבב כל הזמן ולבשל עד לקבלת מרקם סמיך.
  • 4 להוסיף את הקינמון ומיץ הלימון, להמשיך לבשל עוד כ- 10 דקות, לכבות ולקרר.
  • 5 להכניס לצנצנת מתאימה ולשמור בקירור. מתקבלת ריבת אתרוגים נהדרת!
  • 6 בתיאבון חיוך

לתשומת ליבכם - הערך התזונתי אינו כולל את האתרוגים. למי שיש סבלנות להכין ריבת אתרוגים, המאמץ שווה. האתרוגים מרירים מאוד ויש צורך לבצע פעולות של השריית האתרוגים במים במשך 3 ימים. זמן הכנת המתכון: כ- 4 ימים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 0% 0% 99.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב