דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (מנה גדולה יחסית)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פאדג` שוקולד
  • הפאדג`:
  • 1 ממיסים בסיר על אש נמוכה את החמאה.
  • 2 כשהחמאה מתחילה להנמס, מוסיפים את הסוכר ולאחר כמה דקות את שתי חפיסות השוקולד המריר.
  • 3 כשכל הבלילה נהפכת לקרם ללא חתיכות, לכבות את האש.
  • 4 טורפים את חמשת הביצים בכלי נפרד.
  • 5 עם כף גדולה או עם מצקת, מעבירים 2-3 כפות מבלילת השוקולד לכלי עם הביצים הטרופות ומערבבים היטב (חשוב: זאת על מנת להוריד את טמפרטורת בלילת השוקולד, כדי שהביצים לא התבשלו בתוך בלילת השוקולד).
  • 6 לאחר העירבוב, שופכים את כל בלילת הביצים עם השקולד לסיר וממשיכים לערבב.
  • 7 מוסיפים 5 כפות גדושות של קמח תופח.
  • 8 מעבירים את הבלילה לתבנית מעט משומנת (לא חובה) ומכניסים לתנור למשך חצי שעה בטמפרטורה של 180 מעלות.
  • הקרם:
  • 1 שופכים את השמנת המתוקה ואת שתי חבילות השוקולד המריר לסיר קטן.
  • 2 ממיסים על אש נמוכה ושופכים על העוגה כשהיא מוכנה.
  • 3 ניתן לקשט את העוגה בסוכריות!
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לקרם מעט ליקר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 38.1% 8.3% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב